Homeopathie - CEASE

Homeopathie AlgemeenCEASE staat voor Complete Eradication of Autistic Spectrum Expression. Het is ontwikkeld door homeopatisch arts Tinus Smits (1946 - 2010).

De laatste jaren van zijn leven heeft hij gewijd aan het zoeken naar de oorzaak van de enorme toename van het aantal kinderen waarbij autisme wordt gediagnos- ticeerd; 1: 100.000 in 1992 tot 1 : 88 kinderen, waarvan 1 : 54 jongens in 2012 (onderzoek V.S.) !! Tinus Smits ontdekte een relatie tussen deze toename en de toename van het aantal vaccinaties. Volgens zijn theorie zijn de hersenen van de meeste als autistisch gediagnosticeerde kinderen geblokkeerd door de vaccinaties en alle andere gifstoffen, zoals medicijnen die ze hebben gekregen tijdens de zwangerschap, bevalling, na de geboorte en de 1e levensmaanden/ -jaren.

De CEASE therapie richt zich dus op kinderen die niet autistisch zijn geboren als gevolg van erfelijke belasting, maar later - vaak rond het 2e levensjaar - autistisch zijn geworden door de opeenstapeling van toxinen uit vaccinaties (waarin ook zware metalen zitten!) en medicijnen (antibiotica, cortico- steroïden in zalf en inhalers, antihistaminica, paracetamol, narcose bij bijv. buisjes in oren plaatsen, etc.).

CEASE werkt vnl. met isotherapie: De toxinen worden ontstoord met een homeopatische potentie van de betreffende vaccinaties en medicijnen. Het geheel wordt ondersteund met gezonde voeding en supplementen om de algehele weerstand te verhogen en het lichaam te helpen de gifstoffen uit te scheiden. De ontstoring van deze gifstoffen kunnen 1 - 2 jaar in beslag nemen, maar de resultaten zijn verbluffend. Kinderen die ontstoord worden, zie je stap voor stap open bloeien tot sociaal en communicatief vaardige wezens.

Meer informatie is te lezen in het boek "AUTISME, de wanhoop voorbij" en de website www.cease-therapie.nl

© 2019 Ellen de Lange - Homeopathie Praktijk Purmerend Waterland