Routebeschrijving

Meteorenweg 71, 1443 BC PURMEREND Telefoon: 0299 - 431755
Spreekuren: Maandag t/m Vrijdag 10.00u - 17.00u

Terug naar Contactgegevens

 

Met eigen vervoer

Komende uit de richting Zaandam/Amsterdam-Coentunnel neemt u op de A7 afrit 5 Purmerend/Zuidoostbeemster. Linksaf richting Purmerend. Over de brug links aanhouden = rechtdoor, onder het treinviaduct door. Bij het grote kruispunt -met rechts voor u het Waterlandziekenhuis-, slaat u linksaf, de Churchilllaan op. Bij rotonde rechtdoor, over de brug links. Meteen weer links en dan met de weg mee naar rechts. Dit is de Zonnelaan. Aan het eind rechtsaf. U zit dan op de METEORENWEG. Al snel aan uw rechterhand ziet u een hoekwoning met een uitbouw en een groot bord met ELLEN DE LANGE. Als u een afspraak heeft gemaakt, is de deur los en kunt u in de wachtkamer plaatsnemen.

Komende uit de richting Amsterdam-IJtunnel, slaat u op de Leeuwarderweg linksaf richting Purmerend. U rijdt dan op de N235 = de Jaagweg. Afslaan bij Purmerend-De Gors/Overwhere (linksaf is Weidevenne). Dit is de Gorslaan. Bij de kruising met aan uw rechterhand het ziekenhuis, gaat deze weg over in de Churchilllaan. Verder als boven.

Komende uit de richting Edam/Volendam neemt u op de N244 de afslag Prumerend-Noord. Aan uw rechterhand ziet u flats. Via de Salvador Allendelaan, repectievelijk overgaand in de Dr. J.M den Uyllaan en de Churchilllaan rijdt u alsmaar rechtdoor. Over het spoor slaat u rechtsaf. U zit dan al op de METEORENWEG. Na bijna 500 meter buigt de Meteorenweg naar links (rechtsaf is de Saturnusstraat en linksaf de Orionweg). Na de bocht ziet u al snel aan uw linker hand een hoekwoning met een uitbouw en een groot naambord met ELLEN DE LANGE. Als u een afspraak heeft gemaakt, is de deur los en kunt u in de wachtkamer plaatsnemen.

Komende uit de richting Alkmaar en Hoorn neemt u op de N244 de afslag Purmerend-Noord. Zie verder bovenstaande routebeschrijving voor komende uit richting Edam/Volendam.

Met het openbaar vervoer

De beide treinstations (Purmerend en Overwhere) en de bushaltes zijn gemiddeld op 10 minuten loopafstand verwijderd van de Praktijk.

Halte Doplaan; bus 301 en 413.
Halte Stadhuis; bus 101, 103, 105, 110, 301, 413 en 416.
Halte Station Overwhere bus; 105, 306, 376 en 413.
Halte Churchilllaan; bus 105, 306, 376 en 413.
Halte Wheermolenbrug; bus 105, 306 en 376.                                                                                                                    

 

Groter formaat
Klik hier of op de kaart voor een groter formaat

 

 

© 2019 Ellen de Lange - Homeopathie Praktijk Purmerend Waterland